Terug naar Project

Vrijstaande jaren 30 woning

Riante vrijstaande jaren 30 woningen. De woningen zijn aan de buitenkant voorzien van mooie authentieke elementen die de jaren 30 woning zo kenmerkt. Van binnen zijn de woningen ruim. Mogelijkheid voor een woonkeuken, een woonkamer met erker. Ook zo'n typisch jaren 30 element. Op de 1e verdieping vinden we riante slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer voorzien van een dressing. De 2e verdieping is vrij indeelbaar. Overigens zijn alle vertrekken vrij indeelbaar. Wij spreken zelf over de 'Alles Kan Villa'. U vertelt uw woondroom, wij gaan deze vertalen naar een droom die werkelijkheid wordt.

De binnenstad bevindt zich op 2,5 km afstand. Scholen, basisscholen en voortgezet onderwijs bevindt zich aan de overkant, op nog geen 0,75 kilometer.

Alle voorzieningen zoals ziekenhuis, sportverenigingen, winkelcentra, bevindt zich in een straal binnen de 3 kilometer. Ook de snelweg A15/A27, het zogenoemde klaverblad bevindt zich binnen 3 kilometer.

Volop sportverenigingen van voetbal, hockey tot jus de boules, alle takken van sport zijn vertegenwoordigd in Gorinchem. Daarnaast is het fijn recreëren aan de Merwede, Buiten de Waterpoort is een bekend begrip voor de Gorkummers, een heerlijk zandstrand, ligweide, een horecagelegenheid en er vinden door het jaar heen vele festivals plaats.

De woningen zijn klaar voor de toekomst, ze worden gasloos opgeleverd.
Neem gerust contact op met Thuis in Bouwen om een afspraak te maken. Laat u adviseren, zij nemen graag de tijd voor u in het prachtige inspiratiecentrum van 1.300 m2 in Meerkerk gelegen in Meerkerk.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom
Prijs € 474.500,- tot € 494.500,-
Kavel 463 m2 tot 534 m2
Woonoppervlakte 123 m2 tot 180 m2
Inhoud 498 m3 tot 525 m3
Voorzieningen
Parkeren
Buitenruimte
Overige
Voorzieningen binnen 1km