Het Lint fase Berk

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gorinchem - Gorinchem
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 690.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 183m2
Kaveloppervlak
124 - 416m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Goed nieuws! We zijn gestart met de verkoop van de 44 energiezuinige woningen in Berk, een nieuwe buurt in Het Lint van Hoog Dalem in Gorinchem. Schrijf u nu in op uw favoriete bouwnummer(s). Dit kan door na het invullen van het interesseformulier op de website en afronden van uw aanmelding in te loggen op uw persoonlijke account. Het wijst zich vanzelf.

Alles dichtbij
Berk ligt direct aan het park van Hoog Dalem. Wat een prachtige plek. In het park is ruimte om te spelen, zitten, sporten en wandelen. Via de kronkelende parkpaadjes wandelt u vanuit Berk zo naar het winkelcentrum, de school, voetbalclub en de kerk. Met de fiets bent u binnen een 10 minuten in het stadscentrum van Gorinchem. Daarnaast heeft Hoog Dalem een goede verbinding met de snelwegen A15/ A27 waardoor u snel in de steden zoals Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Breda bent.

Hotspots in de buurt
Woont u straks in Berk, dan zit u goed. Niet alleen is de wijk prachtig, maar ook in de directe omgeving is van alles te doen en te zien. Ga varen op de Linge, golfen bij The Dutch of maak een mooie wandel- of fietstocht. Binnen 5 minuten fietsen bereikt u Fort Vuren aan de rivier de Merwede. Geniet van de horeca of stap in de zomer op de veerpont naar Slot Loevestein en het historische centrum van Woudrichem. Vanaf Berk bent u ook snel op het Vurensche Klompenpad, een prachtige route van 15 kilometer langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie, Waal en Linge, en historische dijken en paden.

Wonen in een parkachtige setting
De opzet van Berk is ruimtelijk en groen, alsof het park de buurt in is getrokken. Alle woningen staan op een grote kavel. De achtertuinen zijn diep en de voortuin krijgt een groene haag om de parkachtige setting te versterken. Parkeren gebeurt op eigen terrein of in de hofjes die tussen de woningen zijn gemaakt. Zo domineren auto’s het straatbeeld niet.

Wat een variatie
Als u straks door de rustige straatjes van deze buurt loopt, valt op dat bijna geen huis hetzelfde is. Door gebruik te maken van verschillende kleuren steen, hout te verwerken in de gevel en woningen te verrijken met luiken ontstaat een heel speels straatbeeld. Door de eenduidige, landelijke architectuurstijl vormen de woningen samen een mooi geheel.

Woningaanbod Berk
U heeft de keuze uit een twee-onder-een-kapwoning van 5,70 of 6,00 meter breed. Er zijn ook geschakelde tweekappers van bijna 8 meter breed, rijwoningen van 5,40 meter breed en extra brede rijwoningen van 5,70 meter. De 44 woningen van Berk liggen schitterend tussen de Hoogdalemseweg en het park. De nieuwbouwwoningen zijn duurzaam. We gebruiken voor de bouw duurzaam hout en isoleren optimaal. Dat scheelt enorm in de energiekosten en voelt heel comfortabel. Zeker omdat u ook geniet van vloerverwarming die aangestuurd wordt via een individuele warmtepomp. Wie nieuwbouw koopt, is klaar voor de toekomst.

Pakt u deze kans?
Kiest u voor Berk, dan woont u straks in een wijk die bijna af is. Hoog Dalem nadert haar voltooiing. De Eilanden, het Centrum en de Donken zijn bewoond en krijgen steeds meer karakter door de mensen die er komen wonen en het groen dat heeft kunnen groeien. Alleen in deelgebied Het Lint worden nog woningen verkocht. En zelfs daar komt het eind in zicht. Berk is een van de laatste kansen op een duurzame, energiezuinige nieuwbouwwoning in deze razend populaire wijk. De verkoop is gestart, schrijf u nu in! Dit kan door na het invullen van het interesseformulier op de website en afronden van uw aanmelding in te loggen op uw persoonlijke account. Het wijst zich vanzelf.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Lint fase Berk
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 44 beschikbaar
Prijs
€ 430.000,- tot € 690.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gorinchem.

Aanmelden