Het Lint fase Linde

Gorinchem - Gorinchem
Actueel aanbod

€ 420.000,- tot € 840.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 184m2
Kaveloppervlak
147 - 513m2
Inhoud
519 - 745m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Zoekt u iets unieks en wil je groen wonen aan de rand van de mooiste vestingstad van Nederland? In de nieuwe, waterrijke wijk Hoog Dalem staat u middenin het UNESCO Werelderfgoedgebied van de Nieuw Hollandse Waterlinie. Door de grote hoeveelheid water, de stoere robuuste bouw en een langgerekt park ziet u een duidelijke knipoog naar de geschiedenis.

Genieten van een leven in een parkachtige setting met aan de ene kant van het project water en aan de andere kant het mooie park van Hoog Dalem. Aantrekkelijk? Met plezier laten we u kennismaken met Linde, een prachtig nieuw deelplan in Het Lint. Wie hier woont, leeft heerlijk buiten. De tuinen zijn opvallend groot en het park naast de deur verleidt kinderen om op avontuur te gaan.

Linde is opgedeeld in twee fasen:
Fase 1 (30 woningen) – 5 vrijstaande villa’s, 25 riante twee-onder-een-kapwoningen in verschillende typen.
Fase 2 (44 woningen) – 28 rijwoningen in verschillende groottes, 12 geschakelde tweekappers, 4 riante twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa.

De deadline van beide fasen voor de meerwerkopties is verstreken, zie de prijslijst welke meerwerkopties in de koopsom zijn opgenomen.

De bouw voor fase 1 is in volle gang en voor fase 2 zullen de eerste bouwwerkzaamheden plaatsvinden januari 2024. Wonen gegarandeerd! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een van de woningen? Bel naar Van der Brugge makelaars (0183) 63 50 11 of leuk! makelaars (0183) 66 88 11 zij helpen u met plezier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Lint fase Linde
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 74 beschikbaar
Prijs
€ 420.000,- tot € 840.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gorinchem.

Aanmelden