Het Lint fase Linde

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gorinchem - Gorinchem
Actueel aanbod

€ 420.000,- tot € 840.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 184m2
Kaveloppervlak
147 - 513m2
Inhoud
519 - 745m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Ruimte om te wonen in een parkachtige setting

Centraal gelegen in het plan Hoog Dalem te Gorinchem komt het deelplan Het Lint. Fraai vormgegeven in een parkachtige setting met ruimte voor groen, water en spelen! Dit laatste deelplan van Hoog Dalem bestaat uit verschillende, kleinschalige, woonbuurtjes gescheiden door bomen en struiken die ook in de omgeving voorkomt.

Het Lint kenmerkt zich door een landelijke lintbebouwing met veel groen en water met behoud van een open karakter. Zo ontstaat ruimte om te spelen, te picknicken en bessen te plukken. Deze groene opzet trekt het oorspronkelijke landschap de wijk in.

Medio 2022 zal de verkoop van Het Lint fase Linde starten. Deze fase zal het vervolg zijn van de populaire fases van Het Lint Zilverlinde en Populier. Linde bestaat uit totaal 74 woningen; rijwoningen, (geschakelde) twee-onder-een-kapwoning en vrijstaande woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Lint fase Linde
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
74
Prijs
€ 420.000,- tot € 840.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gorinchem.

Aanmelden