Dalemse Veste

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gorinchem - Gorinchem
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

WELKOM BIJ
DALEMSE VESTE
Dalemse Veste is een prachtig nieuwbouwproject met 84 luxe huurappartementen voor 55-plussers. Dalemse Veste is gelegen op een unieke locatie in een parkachtige setting in Gorinchem.

Wonen in Dalemse Veste betekent wonen in een groene, veilige en levendige omgeving. Dalemse Veste is meer dan alleen wonen, het is leven. Naast uw luxe afgewerkte huurappartement kunt u gebruik maken van de vele gezamelijke faciliteiten die Dalemse Veste biedt. Op deze manier kunt u mensen ontmoeten wanneer u dat wilt.
Het is meer dan wonen, het is leven.
Hét vernieuwende woonconcept voor 55-plussers in het hart van Hoog Dalem, Gorinchem.

Dalemse veste beschikt over een gezamelijke woonkamer met leefkeuken, tv-hoek en biljardtafel. Daarnaast kunt u rustig een boekje lezen in de gemeenschappelijke bibliotheek of genieten van het zonnetje op een van de dakterrassen. Heeft u groene vingers? Er is een prachtige tuin aangelegd met onder andere een moestuin. Ieder appartement beschikt over een parkeerplaats in de inpandige parkeergarage en er is een ruime fietsenstalling en stalling voor elektrische voertuigen.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.dalemseveste.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Dalemse Veste
Huurwoningen
84
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gorinchem.

Aanmelden