Hoog Dalem De Eilanden, fase 3.1

Gorinchem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Binnenkort start fase 3, de laatste fase van De Eilanden. Fase 3 bestaat uit totaal 72 woningen en ligt in het noord oostelijke gedeelte van Hoog Dalem en volgt op de ontwikkeling en realisatie van het naast gelegen fase 2 van De Eilanden. Het nieuwe Centrum Hoog Dalem met zijn supermarkten en leuke winkels ligt op een steenworp afstand dus u kunt lopend of met de fiets uw dagelijkse boodschappen doen.

Het woningprogramma bestaat uit een mix van 29 rijwoningen variërend van 124 m2 tot en met 152 m2 (van 5,40 meter, 5,70 meter of van 6,00 meter breed). Nieuw in het woningaanbod van De Eilanden zijn de woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast hebben deze woningen een grote vrij indeelbare zolder. De woningen hebben een oppervlakte van 128 m2. De woningen hebben diepe tuinen gelegen op het noord-westen, noord-oosten, oosten, zuid-oosten of zuid-westen. Voor ieder wat wils dus.

Verder komen er 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen van 156 m2 tot 20 twee-onder-één-kapwoningen met garage van 175 m2. Tenslotte komen er nog 4 vrijstaande woningen met garage van 174 m2. De twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen hebben riante kavels en liggen op het zuid-westen, noord-westen of noord-oosten met uitzicht op het water en/of het groen.
Ook fase 3 van De Eilanden zal geheel gasloos zijn. Hiermee bent u voorbereid op de toekomst.

Op dit moment zijn wij bezig met de laatste ontwerpfase. Op deze website vindt u alvast de eerste beelden. In het 4e kwartaal van dit jaar start de online verkoop van fase 3. U kunt zich nu alvast inschrijven als belangstellende en dan houden wij u op de hoogte over de definitieve woningontwerpen en de start van de verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoog Dalem De Eilanden, fase 3.1
Start verkoop
06-11-2019
Koopwoningen
72
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gorinchem.

Aanmelden