Helden van Gorkum

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Gorinchem - Gorinchem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Helden van Gorkum

Wie is jouw held? Terwijl je daar je gedachten over laat gaan, vertellen wij je vast wie onze helden zijn. Dat zijn de mensen die straks in dit nieuwbouwplan wonen. Want als je op zo’n bijzonder plekje in de binnenstad van Gorinchem een nieuwbouwwoning weet te bemachtigen, ben je wat ons betreft een held.

Behalve de locatie is ook de grootte van de huizen bijzonder. Er komen 13 herenhuizen en 13 eengezinswoningen met een zogenaamd afgeknot dak. Daardoor heeft het ‘kleinste’ huis al een woonoppervlakte die groter is dan een gemiddelde eengezinswoningen. Verder krijgt iedereen een privéparkeerplaats toegewezen en elk huis heeft een lekkere tuin.

Planning (prognose)
Start verkoop: 4e kwartaal 2019
Start bouw: 2e kwartaal 2020
Oplevering: 2e kwartaal 2021

Geïnteresseerd in dit project? Of wil je op de hoogte gehouden worden over de laatste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan en wij houden jou op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Helden van Gorkum
Start verkoop
31-12-2019
Koopwoningen
26
Type woningen
Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gorinchem.

Aanmelden