Kleine Haarsekade 2 kavels mét vrijstaande woningen

Gorinchem - Gorinchem
Actueel aanbod

€ 474.500,- tot € 494.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
123 - 180m2
Kaveloppervlak
463 - 534m2
Inhoud
498 - 525m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Riante vrijstaande jaren 30 woningen. De woningen zijn aan de buitenkant voorzien van mooie authentieke elementen die de jaren 30 woning zo kenmerkt. Van binnen zijn de woningen ruim. Mogelijkheid voor een woonkeuken, een woonkamer met erker. Ook zo'n typisch jaren 30 element. Op de 1e verdieping vinden we riante slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer voorzien van een dressing. De 2e verdieping is vrij indeelbaar. Overigens zijn alle vertrekken vrij indeelbaar. Wij spreken zelf over de 'Alles Kan Villa'. U vertelt uw woondroom, wij gaan deze vertalen naar een droom die werkelijkheid wordt.

De binnenstad bevindt zich op 2,5 km afstand. Scholen, basisscholen en voortgezet onderwijs bevindt zich aan de overkant, op nog geen 0,75 kilometer.

Alle voorzieningen zoals ziekenhuis, sportverenigingen, winkelcentra, bevindt zich in een straal binnen de 3 kilometer. Ook de snelweg A15/A27, het zogenoemde klaverblad bevindt zich binnen 3 kilometer.

Volop sportverenigingen van voetbal, hockey tot jus de boules, alle takken van sport zijn vertegenwoordigd in Gorinchem. Daarnaast is het fijn recreëren aan de Merwede, Buiten de Waterpoort is een bekend begrip voor de Gorkummers, een heerlijk zandstrand, ligweide, een horecagelegenheid en er vinden door het jaar heen vele festivals plaats.

De woningen zijn klaar voor de toekomst, ze worden gasloos opgeleverd.
Neem gerust contact op met Thuis in Bouwen om een afspraak te maken. Laat u adviseren, zij nemen graag de tijd voor u in het prachtige inspiratiecentrum van 1.300 m2 in Meerkerk gelegen in Meerkerk.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kleine Haarsekade 2 kavels mét vrijstaande woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
2
Prijs
€ 474.500,- tot € 494.500,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gorinchem.

Aanmelden