Hoog Dalem, De Eilanden fase 2

Gorinchem
Actueel aanbod

€ 322.982,- tot € 322.982,-

Kenmerken

Woonoppervlak
135 - 135m2
Kaveloppervlak
179 - 179m2
Inhoud
523 - 523m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

De Eilanden fase 2 bestaat uit totaal 76 woningen en ligt in het noordelijke gedeelte van Hoog Dalem en volgt op de ontwikkeling en realisatie van het naast gelegen Centrum Hoog Dalem en fase 1 van De Eilanden. Fase 2 van De Eilanden zal net als fase 1 worden opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het wordt gekenmerkt door besloten buurtjes met veel ruimte en speelvoorzieningen. Door de vele groene hofjes en bomen ervaart u ook echt het unieke gevoel van het wonen op een eiland met mooi uitzicht op het water of het groen.

Fase 2 zal in twee fases in verkoop gaan. Binnenkort start de online verkoop van fase 2.1. U kunt zich nu alvast via de woonconfigurator en de online brochure oriƫnteren voor uw droomwoning die geheel voldoet aan uw woonwensen. U kunt zich nu alvast inschrijven als belangstellende en aangeven welk woningtype uw voorkeur heeft. Wij houden u dan ook op de hoogte over de start van de verkoop en u ontvangt dan een nieuwsbrief met een persoonlijke link voor de online verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoog Dalem, De Eilanden fase 2
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
43 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 322.982,- tot € 322.982,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gorinchem.

Aanmelden