Hoog Dalem, Algemeen

Gorinchem
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Hoog Dalem komen zo'n 1.400 nieuwbouwwoningen verdeeld over vier deelgebieden met elk een eigen sfeer én een ander woningaanbod. Wonen in een fort, wonen met vrij uitzicht op het water, wonen vlakbij de winkels en de voorzieningen en wonen aan een groene laan. Het kan allemaal in Hoog Dalem.

Zo is het in deelgebied De Eilanden, gelegen op een eiland in het noorden van Hoog Dalem, knus wonen met een mooi weids uitzicht op het water. De Eilanden wordt opgezet in de kenmerkende sfeer van de Nieuwe Hollandse Waterlinie met verschillende typen rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen, gegroepeerd in kleine buurtjes. Er is veel ruimte en er zijn voldoende speelvoorzieningen voor de kinderen.

De ontwikkelingen zijn volop aan de gang. Voor een actuele status kijkt u op de projectwebsite van Hoog Dalem. Meldt u ook aan voor de nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hoog Dalem, Algemeen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1400
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Gorinchem.

Aanmelden